Start Filmarkiv Ljudarkiv Bildarkiv Program Publikationer Trycksaker OmVad fanns innan SD?
-Till BSS-Arkivet
-Till SvP-Arkivet

SD-Arkivet - Start

"Vi är inte särskilt hatade eller avskydda av så många, det finns en grupp väldigt extrema människor på vänsterkanten och människor som befinner sig i Sverige som inte borde göra det, som känner att marken under deras fötter håller på att rämna eftersom de ser att vi blir fler och fler och får allt större demonstrationer." -Anders Klarström, 28 maj 1994


Ung Front nr. 4 digitaliserad


Bildmontage från Ung Front nr. 4 som utkom i slutet av 1995.

Sverigedemokratisk Ungdom (SDU) bildades för första gången 1993 och dess tidning var Ung Front. SD-Arkivet publicerar nu nr. 4 i pdf-format! I detta nummer får vi läsa om kommunismens koncentrationsläger som sällan diskuteras. Vi får ta del av en intressant intervju med den nya partiledaren Mikael Jansson, där han berättar om hur det är att efterträda Anders Klarström på partiledarposten. Dessutom en längre intervju med Sverigedemokraternas partiorganisatör Lars Emanuelsson samt en uppmaning till Sveriges ungdomar om att engagera sig politiskt.

Läs nummer 4 här!

Se fler nummer av Ung Front!

För bästa kvalitet på PDF-filerna rekommenderar vi att du laddar ned dem, då bilderna ser korniga ut om man öppnar filerna med webbläsaren. Gör detta genom att högerklicka på länken och välj "spara länk som", alternativt "spara mål som". Öppna sedan med Adobe Reader.

2014-05-25 21:36:16

SD-Arkivet


Frågesport
-Enkel
-Medel