Start Filmarkiv Ljudarkiv Bildarkiv Program Publikationer Trycksaker Om



Vad fanns innan SD?
-Till BSS-Arkivet
-Till SvP-Arkivet





SD-Arkivet - Start

"Samtidigt som vi har 6000 bostadslösa uteliggare i Stockholm så är det ett förräderi att ta in mer invandrare!" -Anders Klarström, Diskutabelt 14 april 1989


Digitaliseringsserie Radio-SD - Del 5: 1991-06-01

SD-Arkivet har fått in ett stort antal ljudband från sändningar med Radio-SD i Stockholms närradio. Dessa kommer successivt att digitaliseras och läggas upp här på arkivet.

Vi publicerar nu ett klipp från en sändning med telefonväkteri (troligtvis en nattsändning) från Radio-SD i Stockholm. Programmet sändes lördagen den 1 juni 1991 och medverkar gör Jan Billing, Bo Nilsson & Mikael Larsson.

I den här delen av sändningen som finns bevarad (knappt 20 minuter) diskuteras HMF-domen mot Rolf Pettersson från Öppet Forum, som man är mycket kritisk emot. Även ett reportage i TV om läkare som skriver ut falska sjukintyg diskuteras, samt nedskärningarna inom vården som enligt Bo beror på massinvandringen.

Radio-SD_1991_06_01

Högerklicka på länken och välj "spara mål som" alternativt "spara länk som". Spela sedan upp filen med en valfri spelare. Programmet finns även på Radio-SD under ljudarkiv.

2024-09-05 21:55:15

SD-Arkivet






Frågesport
-Enkel
-Medel

Gästbok
Besök vår gästbok!