Start Filmarkiv Ljudarkiv Bildarkiv Program Publikationer Trycksaker OmVad fanns innan SD?
-Till BSS-Arkivet
-Till SvP-Arkivet

SD-Arkivet - Start

"Vi är inte särskilt hatade eller avskydda av så många, det finns en grupp väldigt extrema människor på vänsterkanten och människor som befinner sig i Sverige som inte borde göra det, som känner att marken under deras fötter håller på att rämna eftersom de ser att vi blir fler och fler och får allt större demonstrationer." -Anders Klarström, 28 maj 1994


Bildarkivet fylls på ännu en gång!

Vi har utökat vårt bildarkiv med följande bilder:

Torgmöte i Malmö
1997.0X.XX
Foto: OkändMöte i Malmö under sommarturnén 1997. Bland annat ses partiorganisatören Lars Emanuelsson, vice ordförande Jakob Eriksson som talar samt SDU-ledaren Jimmy Windeskog med banderoll.

Torgmöte i Skåne
1997.0X.XX
Foto: OkändPartiledaren Mikael Jansson talar i Skåne under sommaren.

Sommarläger
1997.0X.XX
Foto: OkändKorvgrillning på det tradfitionella SDU-sommarlägret som hölls i Blekinges skärgård detta år. Bland annat ser vi blivande partiledaren Jimmie Åkesson och kommunfullmäktigeledamoten Ulf Blomström.

Torgmöte
1997.XX.XX
Foto: OkändRiksstyrelseledamoten Per Emanuelsson, partiledaren Mikael Jansson, blivande riksdagsmannen Fredrik Eriksson och riksvalberedningens sammankallande Joakim Lannér på ett torgmöte.

Torgmöte på Sergels Torg
1997.09.XX
Foto: OkändMassiv polisbevakning när SD håller tal på Segels Torg i Stockholm under hösten. Bakom polismuren står riksstyrelseledamöterna Joakim Larsson och Per Emanuelsson och talar gör partiledaren Mikael Jansson.

Riksårsmöte i Stockholm
1998.05.02
Foto: OkändKenneth Sandberg, med en bakgrund både i Vänsterpartiet och informationskampanjen Folkviljan Och Massinvandringen talar på Riksårsmötet i Stockholm.

Inomhusmöte
1998.1X.XX
Foto: OkändPartiorganisatören Tor Paulsson talar på ett inomhusmöte i Trollhättan efter valet.

2016-08-11 18:36:48

SD-Arkivet


Frågesport
-Enkel
-Medel