Start Filmarkiv Ljudarkiv Bildarkiv Program Publikationer Trycksaker Om



Vad fanns innan SD?
-Till BSS-Arkivet
-Till SvP-Arkivet





SD-Arkivet - Start

"Jag fick ett väldigt kyligt mottagande i början men det har blivit betydligt bättre! Många hälsar glatt och ser att det är en människa bakom, inte en djävul." -Solveig Metus, 1993


Bildarkivet uppdaterat!

Bildarkiv - 1994



Här talar den dåvarande partiledaren Anders Klarström på partiets fjärde Engelbrektsmarsch.

Bildarkiv - 1988



Här var partiet drygt en månad gammalt när man under det första stormötet i Göteborg bestämde sig för att bilda den framgångsrika göteborgsavdelningen. Talar gör ingen annan än Anders Klarström, som sedmera blev talesman och därefter partiledare. Foto: Reine Wikström.



Försäljning av partiets tidning Sverige-Kuriren utanför Skansen i Stockholm. Från höger: Leif Zeilon/Ericsson, Jerker Magnusson, Johan Rinderheim och Börje.



Trots att SD bildades med bara ett halvår kvar till valet gjorde man så gott man kunde, även om resurserna ibland var begränsade. Den övre skylten med texten "Begränsa invandringen!" byggdes av SD-veteranen Reine Wikström. Den kompletterades senare med en gul skylt under av den dåvarande göteborgsordföranden Anders Klarström. Det är viktigt att informera väljarna om hur man kan rösta för att ändra politiken.

För mer bilder, besök vårt bildarkiv!

2014-08-07 16:10:40

SD-Arkivet






Frågesport
-Enkel
-Medel

Gästbok
Besök vår gästbok!