Start Filmarkiv Ljudarkiv Bildarkiv Program Publikationer Trycksaker Om



Vad fanns innan SD?
-Till BSS-Arkivet
-Till SvP-Arkivet





SD-Arkivet - Start

"Precis som Miljöpartiet under mitten av 80-talet kunde växa fram, därför att dessa då ansågs fylla ut ett tomrum inom politiken kan vi idag känna en allt starkare medvind." -Anders Klarström, 29 april 1990


Ung Front nr. 4 digitaliserad


Bildmontage från Ung Front nr. 4 som utkom i slutet av 1995.

Sverigedemokratisk Ungdom (SDU) bildades för första gången 1993 och dess tidning var Ung Front. SD-Arkivet publicerar nu nr. 4 i pdf-format! I detta nummer får vi läsa om kommunismens koncentrationsläger som sällan diskuteras. Vi får ta del av en intressant intervju med den nya partiledaren Mikael Jansson, där han berättar om hur det är att efterträda Anders Klarström på partiledarposten. Dessutom en längre intervju med Sverigedemokraternas partiorganisatör Lars Emanuelsson samt en uppmaning till Sveriges ungdomar om att engagera sig politiskt.

Läs nummer 4 här!

Se fler nummer av Ung Front!

För bästa kvalitet på PDF-filerna rekommenderar vi att du laddar ned dem, då bilderna ser korniga ut om man öppnar filerna med webbläsaren. Gör detta genom att högerklicka på länken och välj "spara länk som", alternativt "spara mål som". Öppna sedan med Adobe Reader.

2014-05-25 21:36:16

SD-Arkivet






Frågesport
-Enkel
-Medel

Gästbok
Besök vår gästbok!