Start Filmarkiv Ljudarkiv Bildarkiv Program Publikationer Trycksaker OmVad fanns innan SD?
-Till BSS-Arkivet
-Till SvP-Arkivet

SD-Arkivet - Start

"Kan vi inte skapa den homogena sammansättning på folket som behövs med allt vad detta innebär, då är alla andra politiska åtgärder meningslösa!" -Sven Davidson, 1992


SD-Kuriren nr. 24 digitaliserad


Bildmontage från SD-Kuriren nr. 24 som utkom under februari 1995.

SD-Arkivet har digitaliserat nr. 24 av partiorganet SD-Kuriren. Detta nummer innehåller bland annat ett bildreportage från det gångna årets valrörelse som då var den intensivaste någonsin, Anders Klarströms sista artikel som partiledare under rubriken "Socialdemokraterna åter vid makten och Sverige med i EU", Westerberg försvinner, Jugoslavien ett mångkulturellt paradis? Allt detta och mycket, mycket mer! Nummer 24 var mycket svårt att få tag i eftersom det trycktes i mycket färre exemplar än vanligt på grund av dålig ekonomi efter valet. SD-Arkivets medarbetare fick verkligen leta för att få tag i ett fint exemplar. Tyvärr innehåller detta nummer även mindre SD-representativa saker. På försäljningssidan säljer SDU (som då råkat ut för en ideologisk vingklippning) flera cd-skivor. En del av dessa är producerade utav vit-makt band.

Läs nummer 24 här!

Se fler nummer av SD-Kuriren!

För bästa kvalitet på PDF-filerna rekommenderar vi att du laddar ned dem, då bilderna ser korniga ut om man öppnar filerna med webbläsaren. Gör detta genom att högerklicka på länken och välj "spara länk som", alternativt "spara mål som". Öppna sedan med Adobe Reader.

2013-11-05 09:26:57

SD-Arkivet


Frågesport
-Enkel
-Medel

Gästbok
Besök vår gästbok!