Start Filmarkiv Ljudarkiv Bildarkiv Program Publikationer Trycksaker OmVad fanns innan SD?
-Till BSS-Arkivet
-Till SvP-Arkivet

SD-Arkivet - Start

"Vi är inte särskilt hatade eller avskydda av så många, det finns en grupp väldigt extrema människor på vänsterkanten och människor som befinner sig i Sverige som inte borde göra det, som känner att marken under deras fötter håller på att rämna eftersom de ser att vi blir fler och fler och får allt större demonstrationer." -Anders Klarström, 28 maj 1994


SD-Kuriren nr. 22 digitaliserad


Bildmontage från SD-Kuriren nr. 22 som utkom vid årsskiftet 1993/1994.

SD-Arkivet har digitaliserat nr. 22 av partiorganet SD-Kuriren. Det här numret summerar det gångna året med bland annat ett bildreportage från kampanjdagen den 9:e oktober då det hölls stora utomhusmöten i Trollhättan och på Götaplatsen i Göteborg. Dessutom en intervju med Tomas Johansson, ansvarig för Radio SD på 88HMz samt ledamot i partistyrelsen. Tack till partiveteranen Reine Wikström som bidragit med numret till SD-Arkivet!

Läs nummer 22 här!

Se fler nummer av SD-Kuriren!

För bästa kvalitet på PDF-filerna rekommenderar vi att du laddar ned dem, då bilderna ser korniga ut om man öppnar filerna med webbläsaren. Gör detta genom att högerklicka på länken och välj "spara länk som", alternativt "spara mål som". Öppna sedan med Adobe Reader.

2013-08-18 23:18:43

SD-Arkivet


Frågesport
-Enkel
-Medel

Gästbok
Besök vår gästbok!