Start Filmarkiv Ljudarkiv Bildarkiv Program Publikationer Trycksaker OmVad fanns innan SD?
-Till BSS-Arkivet
-Till SvP-Arkivet

SD-Arkivet - Start

"Vi är inte särskilt hatade eller avskydda av så många, det finns en grupp väldigt extrema människor på vänsterkanten och människor som befinner sig i Sverige som inte borde göra det, som känner att marken under deras fötter håller på att rämna eftersom de ser att vi blir fler och fler och får allt större demonstrationer." -Anders Klarström, 28 maj 1994


Filmen SD-96 publiceras! (Del 1 av 3)Filmen SD-96 släpptes i slutet av 1996 och visade upp ett smakprov på partiets aktiviteter under det gångna året. Bland annat får vi se Mikael Jansson tala på Engelbreksmarschen och nationaldagsfirandet i Stockholm, Jakob Eriksson talar i Sala, Anders Westergren talar på firandet av Gustav II Adolf i Göteborg och SVT-programmet Elbyl gör en längre intervju med SDU-ordföranden Jimmy Windeskog.


VHS-fodralet visar lite av innehållet i filmen.

Totalt är SD-96 nära tre timmar lång och vi har likt de tidigare SD-filmerna vi digitaliserat delat in den i tre delar och det här är alltså den första delen. Del två och tre kommer att publiceras under de närmaste dagarna, så håll er till godo och fortsätt att besöka SD-Arkivet!

2013-07-23 14:12:01

SD-Arkivet


Frågesport
-Enkel
-Medel

Gästbok
Besök vår gästbok!