Start Filmarkiv Ljudarkiv Bildarkiv Program Publikationer Trycksaker OmVad fanns innan SD?
-Till BSS-Arkivet
-Till SvP-Arkivet

SD-Arkivet - Start

"Vi är inte särskilt hatade eller avskydda av så många, det finns en grupp väldigt extrema människor på vänsterkanten och människor som befinner sig i Sverige som inte borde göra det, som känner att marken under deras fötter håller på att rämna eftersom de ser att vi blir fler och fler och får allt större demonstrationer." -Anders Klarström, 28 maj 1994


Nytt ljudklipp! - Radio-SD 19/8 1989

Vi publicerar nu ett entimmesprogram från Radio SD i Stockholm. Programmet sändes den 8 augusti 1989 och medverkar gör Leif Zeilon och Ola Sundberg. I fokus för programmet står den uppmärksamhet partiet fått de senaste veckorna efter att man presenterat sitt partiprogram och medverkat i Siewert Öholms Nattkafe i SVT2. Ett annat tema för programmet är Öland, eftersom partiets presstalesman Ola Sundberg fått sparken från sin tjänst som jonglör vid Ölands Djurpark av politiska skäl.

Radio-SD_1989_08_19

Högerklicka på länken och välj "spara mål som" alternativt "spara länk som". Spela sedan upp filen med en valfri spelare. Programmet finns även på Radio-SD under ljudarkiv.

2015-07-06 14:07:05

SD-Arkivet


Frågesport
-Enkel
-Medel

Gästbok
Besök vår gästbok!