Start Filmarkiv Ljudarkiv Bildarkiv Program Publikationer Trycksaker OmVad fanns innan SD?
-Till BSS-Arkivet
-Till SvP-Arkivet

SD-Arkivet - Start

"Vi är inte särskilt hatade eller avskydda av så många, det finns en grupp väldigt extrema människor på vänsterkanten och människor som befinner sig i Sverige som inte borde göra det, som känner att marken under deras fötter håller på att rämna eftersom de ser att vi blir fler och fler och får allt större demonstrationer." -Anders Klarström, 28 maj 1994


Mer material tillgängligt

SD-Arkivet har sedan det senaste inlägget bland annat påbörjat digitaliseringen av SD-Kuriren, som partiorganet Sverige-Kuriren bytte namn till år 1991. Hittills har följande fem nummer digitaliserats och fler kommer att publicerats i framtiden.

Nr. 14
Nr. 15
Nr. 16-17
Nr. 18
Nr. 19

Vad gäller filmer har vi lagt upp Anders Klarströms tal från Stockholms Medborgarhus 1990 separat. Talet, som publiceras nedan ingår även i filmen "Tre timmar SD" som publicerades tidigare i våras.Det ser ljust ut för arkivets framtid och vi kan glädja våra besökare med att vi nu kommit över mängder med trycksaker som skall digitaliseras. Bland annat kommer partiprogrammen från 1994 och 1996 att skannas och göras tillgängliga här på hemsidan inom kort!

2013-06-17 22:54:04

SD-Arkivet


Frågesport
-Enkel
-Medel

Gästbok
Besök vår gästbok!